24 Aug 2011

Sewing Room Sampler / Hva skal det der bli?

Hva skal det der bli? Hva skal du bruke det til? Dette er spørsmål jeg har fått ganske mange ganger de siste dagene når jeg har brukt pausene mine på jobb til å bedrive favorittaktiviteten min. Jeg forklarer at det er en "sampler", en oversikt over ulike sting, men det gir ikke så veldig mye mening til dem som ikke har samme interesse som meg, he he. Det må jo bli noe! Vel, det blir jo noe... denne gangen et lite bilde... som jeg tenker at jeg kanskje kan få bruk for om jeg blir så heldig å få tekstilforming igjen (elevene jeg hadde i vår likte godt å brodere...)

Sewing Room Sampler - pattern by Bari J.
På nettsiden We love French knots kom jeg over et gratis stitchery-mønster som heter Sewing Room Sampler. Mønsteret er designet av Bari J. Alle som legger ut bilder av ferdigsydd sampler på i gruppa deres på flicker er med i trekning om flere premier. Naturligvis kan det være gøy med premier, men det er kun en bi-ting. Det morsomste er å prøve seg på nye sting. De fleste har jeg jo sydd før, men det er første gang jeg prøver meg på larvesting (bullion roses). Jeg har oversatt navnene på stingene til norsk (mønsteret hadde engelsk tekst). Siden flere av stingene har flere navn på norsk, valgte jeg gjerne det korteste :), eller det som jeg selv synes beskriver stinget best.

Larvesting - Bullion Roses

Bari J. viser hvordan hun syr disse stingene her, men jeg har brukt måten jeg fant i YouTube-videoen under.Disse stingene kommer jeg garantert til å sy flere av :).

2 comments:

  1. Ååh, så nydelig og artig bilde! Fantastisk måte å vise forskjellige sting på :D

    ReplyDelete
  2. Dette var et flott og artig broderi. Det viser mange forskjellige sømmer. Jeg kunne tenkt meg å ha det som dørskilt på syrommet mitt. ;)

    ReplyDelete