12 Jan 2013

New sewingmachine! - Ny symaskin!

Today I came home with a new sewingmachine! I've been looking around for quite a while, and have read and watched videos to find out as much as possible about different machines. Finally it was the Janome MC 12000 I went for.

I dag kom jeg hjem med en ny symaskin! Jeg har brukt ganske mye tid på å bestemme meg, har lest og sett på videoer for å finne ut så mye som mulig om ulike maskiner. Det endelige valget ble en Janome MC 12000.

First testrun of the machine - Første prøvelapp på maskinen

It has a lot of features that I was looking for, and that I'll enjoy in days to come. But, another reason why I decided on this machine was that I met a fantastic dealer, Ingunn Aslaksen at Sy Butikken in Arendal. She knows what there is to know about sewingmachines, inside - out, and the service is really good. A warm an welcoming woman!

Den har masse funksjoner som jeg har sett etter, og som jeg kommer til å kose meg med framover. Men, en annen grunn til at jeg valgte denne maskinen, er forhandleren. Ingun Aslaksen på SY Butikken i Arendal kan alt som er å vite om symaskiner, og hun har en fantastisk service. En varm og hjertegod dame!


Ingunn

My husband and my little sweetie also came along. We had really great time. Bente was also there and got a new buddie :).

Mannen min og snuppa var også med bortover. Vi hadde det kjempekos. Bente var der også og fikk en ny venn :).


Bente and my sweetie - Bente og snuppa

Besøk SY Butikken på Facebook.

1 comment:

  1. Gratulerer med ny maskin. Akkurat samme som jeg fikk i posten rett før jul :-) Vi er så smått begynt å bli venner, og jeg liker den bedre og bedre for hver dag. Dette blir bra. Lykke til med din. Utveksler gjerne erfaringer med deg :-)

    ReplyDelete